IMG 3357Wat?

Bent u een romanticus, sportieveling, natuurliefhebber, Bourgondiër of gewoon op zoek naar rust? Dan is de keuze voor Bed & Breakfast d'Ouwe Stal snel gemaakt. Het alleenstaande appartement is knus en landelijk ingericht. De woonkamer is uitgerust met 2 comfortabele fauteuils en een flatscreen TV. Het keukentje is voorzien van een Senseokoffieapparaat, waterkoker, magnetron en 2 gaspitjes en een eethoek voor 2 personen. In de romantische slaapkamer met tuindeuren staat een luxe boxspring voor 2 personen. De badkamer is voorzien van inloopdouche, toilet en wastafel. Er is een parking bij de B&B en ook plek om fietsen te stallen. Het ontbijt wordt bezorgd. 

 

 

Waar?2

Tussen de Westerschelde en de Belgische grens, in rustiek Zeeuws Vlaanderen vindt u onze sfeervolle B&B. De centrale ligging van B&B d'Ouwe Stal maakt dat u naast de rust en ruimte van de landelijke omgeving eveneens over een perfecte uitvalsbasis beschikt voor het bezoeken van de culturele pareltjes van België. Steden als Antwerpen, Gent en Brugge zijn alle binnen 1 uur te bereiken. Echter, veel dichter bij huis zult u zowel in het stadje Axel als in Bourgondisch Hulst verrast worden door de gastvrijheid, de prima restaurants, de bezienswaardigheden en de vele mogelijkheden tot ontspanning zoals wandelen (GR), fietsen, een 18-holes golfbaan, zweefvliegen en de indoorskibaan. Bovendien zal een bezoekje aan Het Land van Saeftinghe een verrijking zijn van uw kennis en tevens een sportieve uitdaging!

 

 

 

B Btotaal 1

 

 
B & B d'Ouwe Stal en en het met 1 Michelinster bekroonde restaurant 't Vlasbloemeken te Koewacht, hebben een vorm van samenwerking welke bestaat uit het wegbrengen vanuit de B&B of Suite 16 naar Koewacht en het weer veilig terugbrengen van de gasten, zodat u optimaal kunt genieten van uw diner en het wijnarrangement.